Võtke ühendust
+372 55 523 260
0Toode(t)

Ostukorvis pole tooteid.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lastekaubad

Määra langev suund

   

Tooted 11 kuni 18 koguarvust 18

  1. 1
  2. 2
  1. Söögitool Britton Alpha+ / Salsa Red

    Britton® Alpha+ söögitool on lihtsa konstruktsiooniga tool, kus on lapsel palju ruumi istuda. Toolil on suur topsihoidmisauguga kandik. Britton Alpha söögitool sobib lapsele, kes istub iseseisvalt (u. 6-9 elukuust kuni 36 elukuuni).
    39,90 €
  2. Söögitool Britton Alpha+ / Mustang Brown

    Britton® Alpha+ söögitool on lihtsa konstruktsiooniga tool, kus on lapsel palju ruumi istuda.
    39,90 €
  3. Söögitool Britton Alpha+ / Dove Grey

    Britton® Alpha+ söögitool on lihtsa konstruktsiooniga tool, kus on lapsel palju ruumi istuda. Toolil on suur topsihoidmisauguga kandik. Britton Alpha söögitool sobib lapsele, kes istub iseseisvalt (u. 6-9 elukuust kuni 36 elukuuni).
    39,90 €
  4. Shampoon&dušigeel- kummel Shampoon&dušigeel- kummel
    -48%

    Shampoon&dušigeel- kummel

    Õrnatoimeline pesugeel lapse keha ja juuste pesemiseks. - dermatoloogiliselt testitud - ei sisalda kunstlikke lõhna- ega värvaineid ning on sulfaadi- ja parabeenivaba - 99,2% naturaalsed koostisosad - valmistatud Suurbritannias - ei ole testitud loomade peal - kogus 250 ml

    Tavahind: 11,50 €

    Special Price 6,00 €

  5. Vannivaht- lavendel Vannivaht- lavendel
    -17%

    Vannivaht- lavendel

    - ei sisalda kunstlikke lõhna- ega värvaineid ning on sulfaadi- ja parabeenivaba - dermatoloogiliselt testitud - 99,2% naturaalsed koostisosad - 50,7% orgaaniline - ei ole testitud loomade peal - toodetud Suurbritannias - kogus 300 ml

    Tavahind: 9,00 €

    Special Price 7,50 €

  6. REISIVOODI GREY REISIVOODI GREY
    -15%

    REISIVOODI GREY

    Reisivoodi on kompaktne, kerge ja suurepärane sõprade juurde või reisile kaasa võtmiseks. Reisivoodi Baby Mix on mõeldud lastele alates esimestest elukuudest kuni 15 kg kaaluvatele lastele. Vastupidav ja kerge. Pehmendustega ääred ja pőhi on mugavad, samas kerge pakkimissüsteem ning kandekott teeb voodi transportimise kergeks.

    Tavahind: 65,00 €

    Special Price 55,00 €

  7. MÄHKIMISALUS STAR DREAM (PEHME PÕHI) MÄHKIMISALUS STAR DREAM (PEHME PÕHI)
    Uus

    MÄHKIMISALUS STAR DREAM (PEHME PÕHI)

    Pehme põhjaga mähkimisalus . Vakstuga kaetud poroloonsisu. Erikujulised küljed võimaldavad last mugavalt paigal hoida. Toote valmistamisel on kasutatud lapsesõbralikke materjale ja värve.
    19,00 €
  8. Kandekott Clippasafe Carramio Baby

    *See stiilse stiiliga ning täielikku mugavust ja funktsionaalsust pakkuv kahesuunaline kandekott on loodud nii, et teie pisike saaks teiega veelgi lähedasema sideme luua. *Mõne kuu pärast saab beebi ümber pöörata, et vaadata väljapoole ja imetleda mööda kõndides olevaid vaatamisväärsusi. *Sellel on kerge, pehme riidest vooder, mis aitab hoida beebi jahedana ja rahulolevana, samas kui laiad polsterdatud rihmad ja nimmetugi jaotavad raskuse ühtlaselt üle keha. *Mõeldud lapse kandmiseks alates sünnist või kaaluga 3,5 kg kuni 9,0 kg (umbes 7 naela 11 untsi kuni 19 naela 13 untsi). *Masinpestav.
    39,00 €
Laen tooteid ...Load More ...
Määra langev suund

   

Tooted 11 kuni 18 koguarvust 18

  1. 1
  2. 2