Võtke ühendust
+372 55 523 260
0Toode(t)

Ostukorvis pole tooteid.

Product was successfully added to your shopping cart.

Emale / Lapsele

Määra langev suund

   

Tooted 31 kuni 40 koguarvust 69

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Clippasafe klaasukse lukk

    Lukk on spetsiaalselt ette nähtud klaasist kappide jaoks.
    4,00 €
  2. Clippasafe nurgakaitsmed klaasile 4tk

    Lamedama profiiliga, pehmed, läbipaistvad, vormitud kaitsmed saab paigaldada klaasist laudadele ja riiulitele, veendumaks, et väike muhk ei too kaasa suurt vigastust.
    5,00 €
  3. Clippasafe pehmed nurgakaitsmed 4tk

    Kaitsmed on lööki pehmendavad vahtkaitsmed. Paigaldada võimalik igasse nurka, veendumaks, et väike kukkumine ei too kaasa suuri vigastusi.
    5,00 €
  4. Clippasafe sahtlilukk 3tk

    Disainitud selleks, et aidata ära hoida lastel sahtlite avamist ning näppe vahele jätmist.
    4,00 €
  5. Clippasafe topsihoidja

    Joogitops pudelite, purkide hoidmiseks.
    11,00 €
  6. Clippasafe küünehoolduskomplekt

    Küünehoolduskomplekt beebidele.
    4,00 €
  7. Nuudelpadi (C-kujuline)+ püür (värvus HALL)

    Ameerikas läbi viidud uuring näitas, et üle 75% naistest magab raseduse ajal halvemini kui muidu. Ka kannatavad noored emad ja rasedad sagedamini unetuse all kui teised naised. Magada on mugavam, kui asetate padja jalgade vahele, padi jääb siis kas selja või kõhu poole (vaata jooniseid). Imetamisprioodiks leia kõige mugavam ja sobivam asend endale ja sinu beebile! Nuudel-padi on suur ja väga erinevate kasutusvõimalustega padi nii beebiootusajaks kui ka sellele järgnevale perioodile. Tänu oma kujule, painduvusele ja pehmusele aitab padi keha täielikult vabaks lasta ja lõdvestuda. Täielik, konkurentsitu mugavus on tagatud! Suurpärane abimees beebi toitmisel/imetamisel. Beebile on tagatud täielik mugavus igas asendis. Ostuhind sisaldab eemaldatavat püüri! Valikus on ERINEVAID VÄRVE! Nuudelpadi on C-kujuline, 240 cm kogupikkus. TÄIDE: ÖKO-TEX sisutäide 100%, allergiavaba. Spetsiaalne täide sertifitseeritud materjalist.
    59,00 €
  8. Lansinoh elektriline rinnapump

    Kasutatakse ühte või kahte elektrilist rinnapumpa rinnapiima kätte saamiseks. See on sama efektiivne kui haiglates kasutatavad rinnapumbad. Pumbal on kaks eraldi faasi stimuleerimaks beebi loomulikku imemist: 1.) Faas: kiire imemine, et stimuleerida ja algatada piima eritumist, millele järgneb 2.) Faas: aeglasem ja sügavam imemine, et suurendada piimavool maksimumini. Pumbal on kokku 8 imemis- ja 6 tsükliseadistust, mida saab reguleerida endale kõige mugavamaks, kusjuures efektiivsus ei kannata. Pumbal saab kiirest faase vahetada ja ümber lülitada lõdvestamise (stimuleerimise) režiimile ning vastupidi. Elektrilisel pumbal on ka "ComfortFIT™" rinnapadjad pehmeks ja mugavaks sobivuseks. Pump ja torustik on piima tagasivoolu kindlad. KOOSNEB: 1 elektrilise topeltpumba alus, 2 pudelit (150ml) koos pumba ja standardsete rinnapatjadega, 2 pudelikaant, 1 torustik, 1 takjariba torustiku jaoks, 1 AC-adapter ja 1 juhend. Tootja garantii. TOOTJA: Lansinoh Laboratories, Inc.

    Tavahind: 199,99 €

    Special Price 159,99 €

  9. Lansinoh ® compact elektriline rinnapump

    Lansinohi kompaktne elektriline rinnapump on võimas, väike, kerge ja kodust eemal olles on see hõlpsasti kaasas kantav. Kahefaasiline tehnoloogia, mis jäljendab imikute loomulikku imemist ja 5 erinevat imemis kiirust ja 5 erinevat vaakumi taset, mis tähendab emale maksimaalset mugavust rinnapiima pumpamisel. 5 reguleeritavat imemis- ja rütmitaset, jäljendavad seda, kuidas laps loomulikult imeb, maksimeerib piima väljutamist. Komplekti kuulub Comfortfit ™ lehter, mis tagab mugava pumpamise. Väike, kerge disain koos mikro-USB toiteadapteriga; ideaalne kasutamiseks kodus või väljas olles. Lihtne kasutada ning vähe puhastamiseks vajalike osasid, mis annab võimaluse aega säästa. Sisaldab NaturalWave® Teat (korgiga) pudelit- aitab säilitada väljakujunenud imetamisharjumusi. BPA ja BPS vaba. Pehme silikoonist lehter ComfortFit ™ - silikoon äärega lehter tagab mugava pumpamise. LED-indikaator, annab hõlpsasti märku kas seade on sisse lülitatud ja hea jälgida millist tugevust või kiirust pumpamisel kasutate.
    119,00 €
  10. Imetuspadi. Vaata: RELAXMOM.EE lehele

    Imetuspadi. Eemaldatav püür, peitelukuga. 100% puuvill Sisutäide: 100% polüester Pesemisjuhised: Masinpesu 40 ° C
    38,00 €
Laen tooteid ...Load More ...
Määra langev suund

   

Tooted 31 kuni 40 koguarvust 69

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6