Võtke ühendust
+372 55 523 260
0Toode(t)

Ostukorvis pole tooteid.

Product was successfully added to your shopping cart.

Emale / Lapsele

Määra langev suund

   

Tooted 61 kuni 69 koguarvust 69

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. BEEBI VANNILINA KAPUUTSIGA TROPICS 100X100

    Praktiline ja õrn beebi nahale pehmest froteest vannilina, vannilina kapuuts kaitseb märga lapse pead enne jahtumist. Kapuutsiga vannilina on mugav kasutada beebi kuivatamiseks. Komplektis ka pesukinnas.
    23,00 €
  2. BEEBI VANNILINA KAPUUTSIGA ZOO 100X100

    Praktiline ja õrn beebi nahale pehmest froteest vannilina, vannilina kapuuts kaitseb märga lapse pead enne jahtumist. Kapuutsiga vannilina on mugav kasutada beebi kuivatamiseks.
    19,00 €
  3. Lansinoh manuaalne rinnapump

    Komplekti kuuluvad: 1 manuaalne rinnapump;1 lisatav „ComfortSeal™“;2 pudelit (150 ml);1 kombineeritud pudeli kaas ja lisatav käepide;2 pudeli kaant;1 puhastushari;1 lisa silikoonist membraan; Detailne kokkupanemise juhend, kasutusjuhend ja kasulikud näpunäited. Lansinoh® manuaalne rinnapump, mis töötab efektiivselt ja vaikselt. See on kerge ja kompaktne kaasaskandmiseks. ComfortSealTM pehmendus loob turvalise tihendi mugavaks ja efektiivseks pumpamiseks. Pump on ergonoomiline, sellel on mugav käepide kergeks ja ühe käega kasutamiseks. Disain lubab pumbata enamikesse standardsuurusega pudelitesse. Pump ei vaja patareisid ega elektritoidet. Seda on lihtne kokku panna ja kerge puhastada. Eelised: Tõmbab tõhusalt rinnast piima. Tänu arenenud Jaapani tehnoloogiale "ComfortSeal™" tekib üliefektiivne vaakum, mis aitab piima rinnast eriti tõhusalt välja. "Lansinoh" pump on väga pehme ja õrn rinna vastu - suurepärane, ka valusate ja katkiste rinnanibude puhul. Vaikne ja tõhus, lihtne ühe käega kasutada. Kerge ja mugav kaasas kanda. Ergonoomiline käepide võimaldab mugavalt ühe käega pumbata. Disain lubab pumbata enamikesse standardsuurusega pudelitesse. Töötab ilma elektri ja patareideta. Kerge kokku panna ja lihtne puhastada (kõiki osasid võib pesta nõudepesumasinas). Ei sisalda bisfenool A'd.
    44,99 €
  4. Shea massaažiõli Shea massaažiõli
    -33%

    Shea massaažiõli

    Sheaõli sobib kasutamiseks ka beebidele ning kaitseb nende õrna nahka. Aitab leevendada naha punetust ning kaitseb talvel suurepäraselt beebi põski ja huuli külmakahjustuste eest. Suvekuudel kaitseb õli päikesepõletuse eest.Samuti ideaalne beebimassaazhi tegemiseks. Kasutamine: Kasuta sheaõli igapäevaselt kogu keha niisutajana ning ärritavate nahaprobleemide leevendajana - ei sisalda kunstlikke lõhna- ega värvaineid ning on sulfaadi- ja parabeenivaba - dermatoloogiliselt testitud - 100% naturaalsed koostisosad - 50% orgaaniline - ei ole testitud loomade peal - toodetud Suurbritannias - kogus 300 ml

    Tavahind: 9,00 €

    Special Price 6,00 €

  5. Shampoon&dušigeel- kummel Shampoon&dušigeel- kummel
    -48%

    Shampoon&dušigeel- kummel

    Õrnatoimeline pesugeel lapse keha ja juuste pesemiseks. - dermatoloogiliselt testitud - ei sisalda kunstlikke lõhna- ega värvaineid ning on sulfaadi- ja parabeenivaba - 99,2% naturaalsed koostisosad - valmistatud Suurbritannias - ei ole testitud loomade peal - kogus 250 ml

    Tavahind: 11,50 €

    Special Price 6,00 €

  6. Vannivaht- lavendel Vannivaht- lavendel
    -17%

    Vannivaht- lavendel

    - ei sisalda kunstlikke lõhna- ega värvaineid ning on sulfaadi- ja parabeenivaba - dermatoloogiliselt testitud - 99,2% naturaalsed koostisosad - 50,7% orgaaniline - ei ole testitud loomade peal - toodetud Suurbritannias - kogus 300 ml

    Tavahind: 9,00 €

    Special Price 7,50 €

  7. VOODIPESUKOMPLEKT NIGHT BIRDS (3 OSALINE) TIKAND PINK

    Rõõmus voodipesu loob mõnusa meeleolu igas magamistoas. Valmistatud 100% puuvillast. 3 osaline voodikomplekt sisaldab:( tekikott 100X135cm / padjapüür 60X40cm / voodipehmendus 180X30cm)
    44,00 €
  8. Lansinoh® imetamispadi

    Lansinohi imetamispadi padi on ema ja lapse mugavaks toetamiseks imetamise ajal. Padi võimaldab emal loomulikult imetada ja last rinna juures hoida ning vältida seljavalusi.. Kompaktne ja kaasaskantav.
    25,00 €
  9. Clippasafe veekindel istmekaitse

    Kaitseb autoistet määrdumise eest.
    10,00 €
Laen tooteid ...Load More ...
Määra langev suund

   

Tooted 61 kuni 69 koguarvust 69

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7